Solar Supply på Svenska Solelmässan

Den 28 november äger Svenska Solelmässan i Uppsala rum, och Solar Supply finns på plats. Mässan är en av Sveriges främsta arenor för ny miljöteknik riktat mot energi- och fastighetsbranschen. Här samlas årligen Sveriges ledande företag inom solel, energilagring och miljöteknik samt fastighetsägare och beslutsfattare från hela Sverige.

En mängd utställare finns på plats och du kan som besökare även ta del av föredrag om utvecklingsprojekt, solceller, batterilager, bioteknik, innovationer, elbilar mm. Kika på www.solelmassan.se för allmän information, detaljerat program, utställare och närmare presentation av föredragshållarna.

När:    28 november 2017
Tid:     kl. 09.00-17.00
Plats:  Uppsala Konsert och Kongress (UKK)

Besökare? Klicka HÄR för anmäla dig.